+36 (20) 5 308 110

Kecskemét - Eladó Ház

Alapterület
445 m2
Irányár
298.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
317441

Itt a korszerű technika csökkenti a rezsit

Leírás

Itt a korszerű technika csökkenti a rezsit!

Kecskemét kedvelt kertvárosi részén, Úrihegyben, ahonnan az autópálya könnyen elérhető, mégis kellemes zöldövezetben eladó egy 4000 nm-es telken épült kétrendbeli, természetközeli, teraszokkal, erkélyekkel tűzdelt, világos, tágas családi ház.
A fő épület 385 nm-es, 10 cm-es szigeteléssel ellátott ingatlan, 2 gépkocsi tárolására alkalmas garázzsal.
Fő értékét korszerű fűtési-hűtési rendszere jelenti. Központi gázkazánja mellett az energiát a nappaliban csodálatos otthonérzetet biztosító fatüzelésű, vízteres kandalló szolgáltatja, amely bekötésre került a fűtési rendszerbe. Emellett 14, 2 KW-os napelem és napkollektor is szerepet játszik abban, hogy éves gázfogyasztása 1000 m3/év, villanyszámlája pedig 2000 Ft volt az elmúlt évben, kiszolgálva a 2 nappali, 7 hálószoba, 3 fürdőszoba, konyha-étkező és úszómedence energia igényét. Tovább szaldós elszámolással évi 1000 KW-os mennyiségben táplál vissza energiát.
A földszinten kialakított padlófűtés mellett az épület kellemes klímájáról fan-coil hűtő-fűtő rendszer gondoskodik. A hűtéshez szükséges vizet fúrt kútból nyerik.
Egy ilyen házban természetesen központi porszívó is rendelkezésre áll.
Ablakai redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkeznek, a földszinten finn szauna és konditerem is helyet kapott.

Az udvaron kialakított 3x7 m-es, sós vízű, ellenáramoltatóval rendelkező úszómedence téli használatát hőszivattyú és elektromos fűtés biztosítja.

A növényekkel teljesen leválasztott 63 nm-es, nappali+ 2 szobás, teraszos ház jelenleg felújítás alatt áll, itt ezért nem készültek fotók.
A két ház külön mérőórákkal rendelkezik. Rezsiköltségük összesen 3-400.000,- Ft/év.
A biztonságot a távfelügyeleti rendszerbe kötött teljeskörű kamerarendszer szolgálja.
Mind az épületek körül kialakított 2000 nm-es parkosított területet, mind az egészséges étkezést szolgáló konyhakertet automata öntözőrendszer látja el vízzel.
Ez az ingatlan bizonyítja, hogy nagy család és több generáció és élhet együtt szép környezetben, kényelmesen, kevés energia felhasználásával.
Az ingatlan intézményi működtetésre is kiválóan alkalmas.

További információért, személyes megtekintésért keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás