+36 (20) 5 308 110

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVII. kerület, Rákoskeresztúr
Alapterület
752 m2
Irányár
444.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
287238

Ingatlan komplexum Rákoskeresztúr szívében

Leírás

Ingatlanba fektetne úgy, hogy pénze kedvező megtérülésével számolhasson a jelenlegi helyzetben is?

Hallotta, hogy a külföldi túristák ismét szívesen keresik fel Budapestet?

Az ár magában foglal 250.000 CHF értékű bútorzatot és berendezést, valamint 30.000,- CHF értékben energia korszerűsítést (napelem).

Hagyja a belváros horribilis árú (soha meg nem térülő) lakásait, ahol nem nézik jó szemmel a bérbeadással foglalkozókat, ráadásul a közlekedés és parkolás is rendkívül bonyodalmas!

Nézze meg az AIRBNB külföldi kínálatait, és vegye át a jó ötletet! Válasszon egy nagyszerű lehetőségeket kínáló ingatlant kitűnő közlekedésű helyen: a repülőtértől, M0-ás autópályától és a belvárostól egyaránt 20 percre, jó tömegközlekedéssel biztosított helyen, Budapest XVII. kerületében, Rákoskeresztúr központjában, üzletek, vendéglátóegységek, egészségügyi intézmények közelében eladó egy 1003 nm-es, parkosított telken fekvő, 2 utcára nyíló, 752 nm-es ingatlan együttes, amelyet 2008-ban teljeskörűen felújítottak.

VIDEÓ-val kényelmesebb: https://youtu.be/ixdq3KZtiYk

A fő épületben 4 szintet találunk, amely magában foglal egyrészt 4 hálószobát saját fürdőszobával a földszinten és az 1. emeleten, további 2 szobát a tetőtérben, földszinti, nagy teraszra néző nappalit 550 literes akváriummal, hatalmas TV-vel, bársarokkal, társalgóval. Kiszolgáló helyiségként nagy, dupla gáztűzhellyel rendelkező konyha-étkező, tárolóhelyek garmadája, a pincében mosó-szárító szoba, italhűtők sokasága áll rendelkezésre.

A ma már nélkülözhetetlen sportlehetőség felszerelt konditerem, a szórakozás játékterem formájában szintén megtalálható.

A különálló 2 szintes épület rendezvények megtartására, utcafronti elhelyezkedésének köszönhetően irodai, szolgáltatási célokra is kiválóan alkalmas.

Irányára 1.111.000,- CHF

A kivételes és igényes bútorzat alku tárgyát képezheti.

Az ingatlanhoz 3 gépkcsi számára garázs is található, de itt az utcán is van mindig parkolóhely.

A fentieken kívül az ingatlan minipanziónak, bentlakást igénylő oktatási-, képzési feladatokra, rehabilitációs intézménynek és sok más üzleti vállalkozásra alkalmas.

Ha felkeltettem érdeklődését, további információért, személyes megtekintésért keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok